Tips For Nybegynnere Og Erfarne Bobiler

Enten du vet det eller ikke, er camping en fin måte å komme i kontakt med deg selv. Det er også en måte å ha en avslappende tid borte fra hverdagens stress. Det er noen ting du må huske på, så her er noen tips for å få campingtur til å fungere bra.

Husk å pakke enten et par flip-flops eller vannsko når du pakker for campingturen. Disse vil være nyttige på og rundt campingplassen. For eksempel, hvis du bor på en campingplass som har baderom og du planlegger å ta en dusj, må du ha sko i dusjen for å beskytte føttene mot fotsopp.

Hvis du skal på campingeventyr, må du sørge for at du har nok tid til å sette opp leiren før mørket blir. Det kan være ekstremt vanskelig å slå leir i mørket og muligens utrygt. Du må kunne speide terrenget, forberede sengetøy og muligens bygge noe midlertidig ly før solen går ned.

En stor feil som bobiler gjør er at de vil gå seg vill iblant. Ikke la dette skje med deg. Hvis du ikke er kjent med området du camping i, eller hvis du befinner deg i et villmarksområde, ikke strøk for langt fra campingplassen din. En bærbar GPS er en utmerket investering hvis du planlegger noen form for villmarkscampingeventyr.

Når du velger et telt, velg et som har god plass til deg og alle campingkameratene dine. Du vil forsikre deg om at du har nok plass i teltet til soveplasser, og slik at hver person i rommet har nok plass.

Få en sovepose som er varm nok. Dette er viktig. Selv om du går på camping om sommeren, kan nettene bli veldig kalde ute i naturen. Det er soveposer som lover beskyttelse mot varierende kalde temperaturer; det er lurt å velge en så lav temperatur som du kan finne.

Når du samler tre til bål, fokuserer du på tre forskjellige størrelser: trevirket i fingerstørrelse, som vil ta fyr med en gang, treet i armstørrelsen som holder det i gang, og treet i benstørrelse som gjør at du kan holde brann i lang tid. Å få forskjellige størrelser på tre hjelper deg med å starte brannen og holde den i gang.

Ikke glem matlagingsutstyret ditt. Du trenger gryter, panner, kjøkkenutstyr og retter å lage mat på og spise med. Forsikre deg om at du dobbeltsjekker for å være sikker på at du har pakket disse forsyningene før du forlater huset. Du vil ikke være klar og klar til å lage ditt første måltid og finne ut at du har lagt gryten hjemme.

Du kan slappe av når du er på camping, og når du koser deg, kan du bli litt mer i tråd med deg selv. Bruk tipsene i denne artikkelen for å sikre at du virkelig liker alt det er å nyte på campingturen din. Se etter måter å gjøre opplevelsen din til en du vil huske.