Teknikker For Den Beste Campingopplevelsen

Camping er en fin måte å tilbringe tid alene eller sammen med en stor gruppe. Å være i naturen kan være en veldig beroligende og avslappende opplevelse, og camping kan tilby det. Hvis du leter etter tips om hvordan du kan gjøre din neste tur til en avslappende tur, kan denne artikkelen hjelpe.

Et godt flerbruksverktøy må være en del av campingutstyret ditt. Det er to typer å ta med. Først er sag / hammer / øks 3-i-1-verktøyet som skal brukes til ved og andre gjøremål. Det andre er standard flerbruksverktøy med en rekke verktøy på som en boksåpner, pinsett, saks og kniv.

Som høflighet til andre bobiler, ikke la belysningen være på over natten, hvis du er i nærheten av andre. Pakk en tidtaker som du kan feste til lysene dine, som automatisk vil slå dem av etter en viss tid. Å la lys være på natten er en populær klage blant de fleste amerikanske bobiler!

Ta med forsyninger til ‘Smores. ‘Smores er en integrert del av enhver campingtur. Bare pakk graham-kjeks, sjokolade og marshmallows. Skål marshmallows, og gjør det fyllet til en graham cracker / sjokoladesandwich. Når du har en «Smore, vil du ønske» litt mer – ta med nok til at alle har minst to av dem!

Hvis du skal tøffe det, kan du fortsatt ta med litt luksusartikler for å gi komfort til campingturen. Ta med deg godteri, litt kaffe du liker eller noe som er lett, men som minner deg om hjemmet. Det er disse enkle luksusene som kan løfte humøret ditt.

Selv om du ikke skal langt på campingturen, eller til og med hvis du skal inn i kjent område, må du alltid holde kontakten med venner, familie eller naboer. Fortell noen hvor reisen din vil være, og hvor lenge du er borte. Og hvis du kan, sjekk inn regelmessig med en mobiltelefon.

Ikke dump noen form for matavfall på bakken. Dette er en fin måte å tiltrekke seg uønskede insekter og dyr. Den beste måten å bli kvitt overflødig matsvinn er å dumpe alt i ildstedet. Det er heller ikke lurt å begrave dem.

Når du planlegger et campingeventyr med barn, må du snakke med dem om fare for camping. Bruk Internett til å lære dem om ting som Poison Ivy og lignende, og sørg for at de vil nærme seg naturen med respekt og forsiktighet.

I denne moderne tid er det ingen unnskyldning for å være i skogen uten noen form for kommunikasjonsevne. Selvfølgelig liker ingen å motta telefonsamtaler når de slapper av, så la telefonen være av, men fulladet, bare i tilfelle det er en nødsituasjon, og du må kontakte noen.

Du kan gjøre camping til en morsom og avslappende måte å tilbringe litt tid ute i naturen og nyte alt det har å tilby. Bruk de nyttige tipsene som deles i denne artikkelen, så får du tiden i livet ditt neste gang du drar på campingeventyr.